Houten spellen verhuur

 

Klik HIER om terug te gaan naar Bestellen.

INFO BEZORGEN

 

Wanneer wordt mijn bestelling  geleverd of kan ik het op halen.

Wij bezorgen uw bestelling een dag voor gebruik en halen deze de dag daarna weer bij u op. U kunt de spellen ook op halen. Bij gebruik in het weekend is het in overleg wanneer de materialen weer worden op gehaald of terug brengen. Als u woensdag de spellen wil gebruiken dan brengen wij ze dinsdag en hallen de spellen donderdag weer op ( of anders afgesproken ). Bij het ontbreken van een lift bezorgen wij de materialen niet naar boven

 

Bezorgen en ophalen.
Natuurlijk komen wij de spellen ook graag bij u, of op uw feestlocatie bezorgen. (Den Helder en Julianadorp). Wel hanteren wij een minimaal huur bedrag van -€ 49.59 excl btw aan verhuurartikelen - Als u voor minder huurt rekenen wij € 8.26 excl btw bezorg en op hallen kosten, maar u kunt de gehuurde artikelen ook zelf op halen.

 

Bezorgen en ophalen buiten Den Helder.
Binnen een straal van 20 km rondom ons bedrijf 1781 XR betaalt u geen kilometervergoeding. - Buiten deze straal berekenen wij --€ 0,50 - per km, Houdt u er rekening mee dat de afstand 4 keer wordt afgelegd: - zowel bij het brengen als het halen rijden wij op en neer naar Den Helder. Maar U kunt de gehuurde artikelen ook zelf op halen. ( voor Texel rekenne wij de overdocht met de boot)

 

Zorgeloos een springkussen of andere attractie huren?
U kunt er ook voor kiezen om het springkussen of het spel dat u heeft geboekt te laten begeleiden door een van onze medewerkers. hij of zij die toezicht houdt op de spellen zodat alles veilig verloopt. Zo heeft u alle tijd voor uw gasten. Wij rekenen voor 1 persoon voor 3 uur spel begeleiding - 123,97, - Voor extra uren rekenen wij € 41,32 per uur.

 

Op en afbouw van spellen, springkussen.
Op - en afbouw van ons is mogelijk is op aanvraag
Op- en afbouwassistentie van ons is ook mogelijk: Wij helpen bij de op- en afbouw met uw hulp is op aanvraag

 

Als U de spellen voor meer dag nodig heb.
Voor meerdere dagen krijgt u  50% korting per dag van de 1e dag gehuurde spellen.  De korting geld niet voor de begeleiding van de spellen.

 

Al deze prijzen zijn excl 21% BTW, eventuele wijzigingen en typefouten voorbehouden .

--VERHUUR VOORWAARDEN

KLIK HIER

.