Houten spellen verhuur


Klik HIER om terug te gaan naar Bestellen.

Betaalmogelijkheden

 

Bij Houten Spellen Verhuur kunt u op verschillende manieren betalen. U kunt een betaalwijze kiezen die het best bij u past.

Huurprijzen:
Alle prijzen op de website zijn aan gegeven met excl en incl 21 % BTW. Als u het artikel zelf afhaalt heeft u het de gehele dag, dat wil zeggen: als u een artikel nodig heeft voor donderdag dan kunt u het afhalen op woensdagmiddag en retour op vrijdagochtend. In het hoogseizoen moeten op zaterdag gehuurde spullen op zondagmorgen retour voor 10:00 uur en kunnen de voor zondag gehuurde artikelen op zondag morgen na 11:00 uur afgehaald worden!

 

Spellen Huren voor meerdere dagen
De 2e dag krijgt u 50% korting   op de huur prijs             
De dagen daarna krijgt u 75% korting op de huur prijs 
Wij geven geen korting op begeleider en op - en afbouw

 

Borg:
Naast het totaalbedrag van uw gehuurde artikelen dient u  50,00 borg te betalen. Deze borg ontvangt u weer retour bij het terugbezorgen mits u op de afgesproken datum en tijd het artikel volgens de voorschriften (compleet, schoon, juist gevouwen en zonder schade) retour brengt.--Voor de Geluid setjes dient u € 150,00 borg te betalen en de huur prijs

 

Contant betalen bij aflevering:
Wij verzoeken u vriendelijk het gehuurde bedrag en borg bij het brengen of op halen van de spellen te voldoen contanten incl.

 

Overschrijven:
U betaalt de ingehuurde materialen vooruit via de bank. U dient er dan wel voor te zorgen dat het totaalbedrag vóór de afgesproken afleverdag op onze rekening staat bijgeschreven. Wij sturen de factuur per mail.


Op factuur:
Achteraf betalen op factuur kan in overleg met houten spellen verhuur. Neem hiervoor contact op.

 

 

.