Houten spellen verhuur


Klik HIER om terug te gaan naar Bestellen.

Betaalmogelijkheden

 

Bij Houten Spellen Verhuur kunt u op verschillende manieren betalen. op Facuur, Contanten, Overmaaken naar de bank.

Contant betalen bij aflevering:
Wij verzoeken u vriendelijk het gehuurde bedrag en borg bij het brengen of op halen van de spellen te voldoen in contanten. wij hebben geen pin

 

Overschrijven:
U betaalt de ingehuurde materialen vooruit per factuur, of via de bank. Wij sturen u de factuur per mail 2 a 3 weken voor de gehuur datum van de spellen. U dient er dan wel voor te zorgen dat het totaalbedrag vóór de afgesproken afleverdag op onze rekening staat bijgeschreven.

 

Borg:
Naast het totaalbedrag van uw gehuurde artikelen dient u  50,00 borg te betalen. Deze borg ontvangt u weer retour bij het terugbezorgen mits u op de afgesproken datum en tijd het artikel volgens de voorschriften (compleet, schoon, juist gevouwen en zonder schade) retour brengt.--Voor de Geluid setjes dient u € 150,00 borg te betalen en de huur prijs

 

Huurprijzen:
Alle prijzen op de website zijn aan gegeven met excl en incl 21 % BTW. Als u het artikel zelf afhaalt heeft u het de gehele dag, dat wil zeggen: als u een artikel nodig heeft voor donderdag dan kunt u het afhalen op woensdagmiddag en retour op vrijdagochtend. In het hoogseizoen moeten op zaterdag gehuurde spullen op zondagmorgen retour voor 10:00 uur en kunnen de voor zondag gehuurde artikelen op zondag morgen na 11:00 uur afgehaald worden!

 

Als U de spellen voor meer dag nodig heb.
Voor meerdere dagen krijgt u  50% korting per dag van de 1e dag gehuurde spellen.  De korting geld niet voor de begeleiding van de spellen en op - en afbouw spellen.

 

Op factuur:
Achteraf betalen op factuur kan in overleg met houten spellen verhuur. Neem hiervoor contact op.

 

 

.